artikel

Dit is een klap terug aan de Albert Heijn’s en Tesco’s van deze wereld

Home

  Merkendeskundige Paul Moers is enthousiast over het initiatief van Unilever om biologische varianten van zijn merken op de markt te brengen. Hij verwacht dat de huismerken, die een voorsprong hebben op biologisch, hierdoor onder druk komen te staan. Bovendien zullen andere A-merkfabrikanten Unilever volgen.  

Dit is een klap terug aan de Albert Heijn’s en Tesco’s van deze wereld

 

Merkendeskundige Paul Moers is enthousiast over het initiatief van Unilever om biologische varianten van zijn merken op de markt te brengen. Hij verwacht dat de huismerken, die een voorsprong hebben op biologisch, hierdoor onder druk komen te staan. Bovendien zullen andere A-merkfabrikanten Unilever volgen.

 

Reageer op dit artikel