nieuws

Spar in Huijbergen over naar Coop

Formules 1508

Spar in Huijbergen over naar Coop

HUIJBERGEN – De Spar van Marcel en Monica Heijboer in Huijbergen sluit komende zaterdag de deuren voor een verbouwing. De winkel heropent ruim een week later onder de vlag van CoopCompact.

Dat meldt BN/De Stem vanmorgen. De supermarkt sluit zaterdag om 18.00 uur voor de verbouwing, waarna de heropening op de agenda staat voor maandag 2 december, ook om 18.00 uur. ‘De klanten zullen een totaal nieuwe en moderne winkel terugzien. We zitten al bijna 24 jaar in Huijbergen. Onze winkel is sinds 2006 niet meer verbouwd, hoogste tijd dus’, zo wordt het ondernemers-echtpaar geciteerd door het regionale dagblad.

Spar met oppervlakte 344 vierkante meter

Volgens de database van Distrifood Dynamics is de supermarkt van Marcel en Monica Heijboer gevestigd aan de Bergsestraat 10 in Huijbergen. Het gaat op dit moment om een Spar met een oppervlakte van 344 vierkante meter met twee kassa’s.

Huijbergen heeft 2130 inwoners

Huijbergen ligt in de gemeente Woensdrecht in de buurt van Bergen op Zoom vlakbij de Belgische grens. Wikipedia meldt dat de plaats 2130 inwoners heeft. In het naburige Hoogerheide zijn Albert Heijn, Aldi en Jumbo de dichtstbijzijnde andere supermarkt.

Reageer op dit artikel