nieuws

Beste Albert Heijn van 2019 staat in Sneek

Formules 5279

Beste Albert Heijn van 2019 staat in Sneek
Foto: Albert Heijn

ZAANDAM – Albert Heijn Stadsfenne in Sneek van ondernemer Robert Grakist heeft de hoofdprijs gewonnen in de jaarlijkse winkelwedstrijd van Albert Heijn.

Het gaat om de vestiging aan de Middelzeelaan in Sneek. ‘Wat een prachtige Friesche winkel in Sneek. Alle processen zijn op orde en het winkelbeeld is perfect. De winkel is commercieel krachtig en de proeverijen zorgen voor extra’s. Een terechte winnaar van onze winkelwedstrijd’, zo onderbouwt de jury de winst van de winkel.

Gekozen op basis van punten en juryberaad

De vestiging is op basis van een puntensysteem en uitvoerig beraad van de jury gekozen tot winnaar van de wedstrijd. Volgens de database van Distrifood Dynamics betreft dit een 2450 vierkante meter grote winkel met vijftien kassa’s. De winkel concurreert lokaal met onder meer drie vestigingen van Aldi, een Lidl, twee Jumbo’s en drie Poiesz-supermarkten. Ook is er in Sneek nog een tweede Albert Heijn gevestigd. Dit is een filiaal met een vvo van zo’n 1350 vierkante meter.

Extra aandacht voor de agf-afdeling

De winkelwedstrijd van Albert Heijn wordt over meerdere ronden uitgevoerd, waarbij er extra aandacht was voor de agf-afdeling. In totaal plaatsten 29 winkels zich voor de finale. Daar kwam uiteindelijk de vestiging in Sneek als winnaar uit naar voren. De franchisevestiging werd vorig jaar na een grondige verbouwing heropend.

Food Formule Jaarboek
Reageer op dit artikel