nieuws

Goes krijgt met zekerheid Jumbo Foodmarkt

Formules 4024

Goes krijgt met zekerheid Jumbo Foodmarkt
Agrimarkt Goes wordt een Jumbo Foodmarkt.

GOES – Jumbo transformeert met zekerheid de overgenomen Agrimarkt  in Goes tot Foodmarkt.

Dat blijkt uit personeelsadvertenties waarin de formule medewerkers werft voor eind november te openen Foodmarkt. Jumbo wilde de ombouw vorige week nog niet bevestigen tegenover de  Provinciaals  Zeeuwse Courant. De krant baseerde zich op bronnen onder de winkelmedewerkers.

Alle afdelingen, inclusief Foodcafé

Uit de advertentie op de eigen vacaturesite van Jumbo blijkt dat de keten medewerkers zoekt voor vrijwel alle afdelingen, inclusief een Foodcafé. ‘Als Hulpkracht zorg je dat de winkel er altijd goed bijstaat. Of je nu vakken vult op de groente afdeling of pizza’s maakt in de keuken, jij zorgt er voor dat de producten perfect gepresenteerd worden. Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze gasten, je bent dan ook gastvrij en servicegericht.’

Hoge eisen

Jumbo stelt veel te  verwachten van de medewerkers. ‘Maar je krijgt er veel voor terug. Dat verdien je!’, schrijft de formule. Zo krijgen medewerkers volgens Jumbo niet alleen een salaris ‘waar je blij van wordt’. Ook kun je je talent ontwikkelen bij de keten en is het werken goed te combineren met school. Bovendien roemt de keten de werksfeer. “Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.’

Overname in juli bekend gemaakt

De overname van Agrimarkt door Jumbo werd 15 juli dit jaar bekend gemaakt. Het gaat in totaal om zes Agrimarkt-winkels in het Zuidwesten van Nederland. De ondernemingsraden van Agrimarkt – een coöperatie van boeren en telers met eigen winkels -, CZAV en Jumbo gaven toen positief advies over de plannen. De ACM maakte  al vrij snel bekend dat er geen bezwaren waren en dat de overname doorgang kon vinden.

p;

Reageer op dit artikel