nieuws

HelloFresh lanceert reeks 15 minuten-recepten

Formules 1446

HelloFresh lanceert reeks 15 minuten-recepten

AMSTERDAM – HelloFresh introduceert in september recepten die in een kwartier op tafel staan.

De gerechten zijn volgens de maaltijdboxleverancier een uitkomst voor mensen die na een drukke dag weinig tijd en zin hebben om te koken, maar wel een voedzame maaltijd willen. Gedurende de maand september kan elke klant elke week één gerecht dat in 15 minuten op tafel staat kiezen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bestellen van een 15 minuten-recept. De nieuwe recepten zijn onderdeel van de wekelijkse HelloFresh Boxen en zijn niet apart te bestellen.

Groenten voorgesneden

HelloFresh benadrukt dat het gaat om lichte maaltijden met weinig calorieën. ‘De gerechten zitten vol groente die vaak al voorgesneden zijn zodat je ze alleen nog maar in de pan hoeft te doen. Daarnaast hebben de koolhydraten maar een korte bereidingstijd, waardoor het gerecht binnen een mum van tijd op tafel staat’, meldt de leverancier in een persbericht.

Combinatie Quick & Easy Box

Het bedrijf presenteert in de eerste maand gerechten als Javaanse noedels met gekruide kip en wokgroenten, nini-tortilla’s met garnalen, groente en limoenmayonaise, broccolisoep met munt en ravioli met spinazie en bacon. ‘De supersnelle recepten zijn natuurlijk in elke box te bestellen. Combineer je ze met de Quick & Easy Box die bestaat uit alleen maar snelle gerechten die in 20 tot 25 minuten op tafel staan, dan maak je het jezelf en je gezin al helemaal makkelijk deze maand’, zegt Wieteke de Best, head of culinary bij HelloFresh over het initiatief.

 

Reageer op dit artikel