nieuws

Deka: Winkel met ingestorte garage weer open

Formules 4698

Deka: Winkel met ingestorte garage weer open
Dekamarkt Wormerveer. Foto: Google Streetview

WORMERVEER – Dekamarkt heropent medio oktober in Wormerveer de vestiging waarvan de parkeergarage deels was ingestort.

Op 18 september vorig jaar stortte een deel van de tweede verdieping van de parkeergarage boven de Dekamarkt in Wormerveer in door een bezweken stalen ligger. Na een periode van onderzoek naar de oorzaak en het optuigen van een herstelplan, is volgens de formule nu de tijd daar om de winkel te heropenen. ‘De komende periode gebruikt Dekamarkt om de winkel te verbouwen tot een moderne Dekamarkt, om medio oktober weer open te gaan’, meldt de supermarktketen in een persbericht.

Nieuwe elementen toevoegen

Pieter Rozendaal, directeur Dekamarkt: ‘Na een lange tijd van stilte heb ik eindelijk goed nieuws. Medio oktober openen we de deuren weer voor onze klanten. Eind augustus krijgen we het pand en de parkeergarage opgeleverd. Dit moment pakken we aan om de winkel meteen volledig te renoveren. Zo voegen we direct enkele nieuwe elementen toe, als een slager die ter plekke het vlees snijdt, vers gebrande noten, een broodsnijmachine waarmee klanten zelf de dikte van hun boterhammen kunnen bepalen, een sinaasappelpers en scan & go. Zo is de winkel weer klaar voor de komende jaren.’

Hulpkrachten in Wormerveer

De medewerkers van Dekamarkt Wormerveer waren de afgelopen tijd werkzaam bij andere Dekamarkt-filialen in de omgeving. Rozendaal: ‘Ik ben echt supertrots op deze mensen. Ze hebben aangetoond enorm flexibel en betrokken te zijn en ik wil hen danken voor hun inzet. In overleg met hen wordt er gekeken of ze terug komen naar Wormerveer of dat ze op hun huidige locatie willen blijven. Daarnaast zoeken we nog een aantal hulpkrachten in Wormerveer, dus meld je vooral aan als je nog een leuke bijbaan zoekt.’

Reageer op dit artikel