nieuws

Jumbo racedagen onderdeel Formule 1 Zandvoort

Formules 4558

Jumbo racedagen onderdeel Formule 1 Zandvoort

ZANDVOORT – Jumbo stapt vol overtuiging in het naar Nederland halen van de formule 1. De race komt voor drie keer naar Zandvoort. Frits van Eerd: ‘We vinden het dan ook geweldig dat we de Jumbo Racedagen vanaf volgend jaar kunnen integreren in het grootste autosportevent ter wereld.’

‘Jumbo vindt het als trotse sponsor van Max Verstappen geweldig dat er een officiële Dutch Grand Prix naar Nederland komt. De Jumbo Racedagen die we samen met Max Verstappen organiseren zijn een groot succes en ze worden erg gewaardeerd door onze klanten. We zijn blij dat wij op deze manier hebben kunnen bijdragen aan de groeiende populariteit van de autosport in Nederland. Jumbo gaat dus zeker ook onderdeel uitmaken van de Dutch Grand Prix!’, aldus Frits van Eerd, CEO Jumbo.

Jumbo racedagen onderdeel F1-race

In een persbericht van de supermarktorganisatie zegt van Eerd: ‘Het is geen geheim dat ik zelf een groot liefhebber ben van de autosport, net als een steeds grotere groep Nederlanders. Al sinds zijn prille autosportcarrière werken we samen met Max Verstappen en we hebben hem zien groeien van kart-talent tot het grote Formule 1-talent dat hij nu is. Met Max Verstappen en de Jumbo Racedagen leeft de autosport als nooit tevoren in Nederland en zijn jong en oud weer in de ban van de Formule 1. We vinden het dan ook geweldig dat we de Jumbo Racedagen vanaf volgend jaar kunnen integreren in het grootste autosportevent ter wereld.’

Invulling nog onzeker

Op welke manier Jumbo onderdeel gaat uitmaken van de Dutch Grand Prix wordt nog bepaald. De supermarktketen richt zich momenteel op de aankomende editie van de Jumbo Racedagen, op 18 en 19 mei aanstaande, laat Jumbo weten.

Reageer op dit artikel