nieuws

7-jarig meisje bekneld in wielkast Picnic-kar

Formules 1405

SCHIEDAM – De brandweer moest afgelopen weekeinde in Schiedam in actie komen nadat een 9-jarig meisje met haar been bekneld raakte in de wielkast van de wagen.

7-jarig meisje bekneld in wielkast Picnic-kar

Het ongeval vond plaats in de Trelleborg in Schiedam. Volgens een woordvoerder van Picnic zou het kind hebben geholpen bij het bezorgen van de booschappen. Op het moment dat de bezorger en het meisje klaar waren met het uitruimen van de wagen en de bestuurder wilde wegrijden, was het meisje niet meer zichtbaar. Zij was volgens Picnic gaan skateboarden en kon niet op tijd afremmen. Zo kwam ze onder het achterwiel terecht.

Brandweer en ambulance in actie

De brandweer en een ambulance kwamen ter plekke om het meisje te bevrijden en te onderzoeken. Daarna is ze naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. ‘De grootste zorg van Picnic gaat in de eerste plaats uit naar de toestand van het meisje en haar familie, zegt Picnic in een reactie aan de regionale editie van AD. De betrokken bezorger is zwaar aangeslagen over het incident. ‘Hij reed zeer voorzichtig en heeft het meisje niet gezien.’

Zaterdagavond weer thuis

Picnic meldt dat het meisje zaterdagavond weer thuis was en vandaag gewoon naar school kon.

Reageer op dit artikel