nieuws

Ton Henst wint titel Beste Plus van Nederland

Formules 3414

Ton Henst wint titel Beste Plus van Nederland

BEST – De Plus-winkel van ondernemer Ton Henst in Best is uitgeroepen tot Beste Plus van Nederland. Voor Henst volgt de winst van de interne competitie op de eindzege in de Supermarkt van het Jaar-verkiezing in 2018.

De eindzege van Ton Henst in de winkelwedstrijd werd zaterdag tijdens een feest in de Werkspoorkathedraal in Utrecht bekendgemaakt.

Henst: ‘Grote waardering voor team’

Henst volgt met zijn overwinning Plus Wilmink uit Nunspeet op. ‘Na het behalen van de titel van Supermarkt van het Jaar, vorig jaar, wilden we natuurlijk ook de prijs van Beste Plus van Nederland in de wacht slepen. Ik ben supertrots dat dat gelukt is. Het winnen van deze Award is een grote waardering voor ons team én laat zien hoe hoog en constant de kwaliteit van onze supermarkt is’, jubelt Henst.

Jury: oog voor detail

De jury, bestaande uit vier retailprofessionals en twee consumentenjuryleden, prijst Plus Ton Henst vooral om hun oog voor detail en trotse en vakbekwame medewerkers. ‘Plus Ton Henst is een Plus met oog voor detail: aan alles is gedacht. Je ziet trotse, vakbekwame medewerkers op alle afdelingen. Deze trots wordt nog meer uitgestraald, omdat eigen ideeën van medewerkers worden uitgewerkt tot succesvolle concepten’, aldus de jury.

Tien finalisten

In de finaleronde streden in totaal tien Plus-winkels om de titel. Alle finalisten waren met het hele team aanwezig om de ontknoping bij te wonen. Plus rept in een persbericht over een ‘onvergetelijke avond met een spetterend optreden van André Hazes.’ Plus Giel Smits in Culemborg won het zilver, de derde plek was voor Plus Verhoeven in Rotterdam.

Ook afdelingsprijzen uitgereikt

Plus Giel Smits ontving de prijs voor beste vleeswaren- en kaasafdeling, beste kruidenierswarenafdeling en beste kassa-afdeling. Plus Verhoeven nam de afdelingsprijs voor beste AGF- en beste vleesafdeling mee naar huis. De Award voor beste broodafdeling ging naar Plus ‘s Gravenland. Plus Van der Wal in Nieuw-Lekkerland ontving de award voor de beste e-commerce afdeling.

Reageer op dit artikel