nieuws

Van den Tweel neemt AH Kortenhoef over

Formules 8601

Van den Tweel neemt AH Kortenhoef over

KORTENHOEF – AH-ondernemer Gerard van den Tweel neemt de Albert Heijn in Kortenhoef over.

De supermarkt van de familie Landwaart wordt per 1 april overgedragen aan de multifranchiser uit Nijkerk. De overname heeft geen gevolgen voor de medewerkers. Dat meldt het weekblad Wijdemeren. Van den Tweel neemt een heus familiebedrijf over in het dorp in Noord-Holland. De winkel wordt momenteel aangestuurd door de broers Peter en Johan Landwaart, volgens het weekblad de derde generatie van het familiebedrijf.

Upgrade en uitbreiding

De winkel zal straks worden gerund door een nieuwe bedrijfsleider, waarbij Johan Landwaart in de eerste periode na de overname ondersteuning zal geven. Gerard van den Tweel zegt tegen Distrifood dat de winkel in eerste instantie een upgrade zal krijgen. In een latere fase wordt de supermarkt uitgebreid met ongeveer 300 vierkante meter.

Zes Albert Heijn-winkels

De Van den Tweel Groep van Gerard van den Tweel stuurt door de overname straks zes Albert Heijn-supermarkten in Nederland aan. De multifranchiser heeft ook Albert Heijn-winkels in Bennekom, Nijkerk, Voorthuizen, Woudenberg en een winkel op de campus in Diemen.

Provincierapport

Reageer op dit artikel