nieuws

Veelbesproken AH Berghem opent de deuren

Formules 2352

Veelbesproken AH Berghem opent de deuren
AH Berghem gaat op 14 februari weer open

BERGHEM – De Albert Heijn-winkel in Berghem opent vandaag om 11.00 uur de deuren. De winkel was lange tijd in het nieuws vanwege een slepend conflict tussen Albert Heijn en ex-AH-ondernemer Gerrit van Noort.

De winkel was sinds 25 januari dicht nadat het huurcontract met Van Noort was afgelopen. Diens opvolgers, Rodney van der Burgt en Tanja Soetekouw, bereikten recent overeenstemming met Albert Heijn voor de overname van de supermarkt. Van der Burgt en Soetekouw hebben al een Albert Heijn-vestiging in Grave. Distrifood meldde eerder al dat zij de nieuwe ondernemers zouden worden in Berghem, maar tot een officieel akkoord kwam het eerder nog niet.

Verschillende acties

Om de heropening te vieren start de Albert Heijn met verschillende acties. Zo ontvangen klanten bij besteding van €15 een pak stroopwafels en kunnen kinderen meedoen aan een kleurplaatwedstrijd. De winnaar mag rekenen op één minuut gratis winkelen. Ook worden er Valentijnslolly’s en mini-gebakjes uitgedeeld.

Gall&Gall en Etos

Behalve de Albert Heijn-vestiging nemen de nieuwe ondernemers ook de plaatselijke Gall&Gall en Etos over, die in hetzelfde pand zitten. ‘We zijn blij dat de medewerkers van de winkel weer aan de slag kunnen en vinden het fijn voor alle trouwe klanten die meegeleefd hebben en binnenkort weer boodschappen kunnen doen in hun vertrouwde winkel’, zegt Albert Heijn in een reactie.

Provincierapport

Reageer op dit artikel