nieuws

Vroomshoop heeft beste Coop

Formules 1009

Vroomshoop heeft beste Coop

VROOMSHOOP – Coop Vroomshoop is verkozen tot de beste Coop van Nederland. In Achtmaal staat de beste CoopCompact.

Dat is het resultaat van de landelijke winkelwedstrijd van Coop, getiteld 100% Coop. CoopCompact Van Bedaf (beste buurtCoop), Coop Tolsma (beste Coop) en Coop Vroomshoop (beste grote Coop) wonnen de eerste prijs in hun categorie. De winkel in Vroomshoop werd aangewezen als overallwinnaar.

Per categorie

De Coop Winkelwedstrijd ging in februari 2018 van start. In drie speelronden en een halve finale beoordeelden een interne en externe jury de winkels. Na de halve finale gingen per categorie vijf winkels door naar de finale. Hier bepaalden klanten, via een klantenonderzoek, de uiteindelijke top-3. Woensdagavond 23 januari werden de prijzen uitgereikt.

Blijven verbeteren

‘Met de interne winkelcompetitie daagt Coop haar supermarkten uit om zich te blijven verbeteren. Met succes. Net als voorgaande jaren zijn we verrast door het hoge niveau van de winkels. Onze pay-off ‘Samen maak je ’t verschil’ is op de winkelvloer goed tot uiting gekomen’, zegt directeur winkeloperatie Maarten Ebben over de competitie.

Reageer op dit artikel