nieuws

Aldi opent non-foodoutlet in Waalwijk

Formules 5911

Aldi opent non-foodoutlet in Waalwijk

WAALWIJK – Aldi heeft zaterdag 26 januari een non-foodwinkel geopend in winkelcentrum De Els in Waalwijk.

Het gaat om een tijdelijke winkel. De non-foodoutlet zit in een pand waar eerder een supermarkt van de discounter was gevestigd. Dat meldt het lokale medium waalwijk.nieuws.nl. De winkel werd eind 2014 gesloten.

Bed- en badtextiel

In de outlet worden non-foodproducten verkocht die het afgelopen jaar in de aanbieding waren en nog op voorraad lagen in het magazijn. Het assortiment bestaat onder meer uit kleding, bed- en badtextiel en gereedschap. De producten worden verkocht met kortingen tussen de 20 en 70 procent.

Drie maanden open

De outlet is geopend van dinsdag topt en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Volgens het lokale medium blijft de winkel waarschijnlijk drie maanden open. Aldi had al eerder non-foodoutlets. Zo werd er eind 2018 een outletwinkel geopend in Weert.

Reageer op dit artikel