nieuws

AH Berghem (Van Noort) tijdelijk dicht

Formules 1496

AH Berghem (Van Noort) tijdelijk dicht
AH Van Noort

BERGHEM – Het duurt nog even voordat de Albert Heijn in Berghem weer de deuren opent voor de klanten.

Afgelopend weekend meldde Distrifood dat ondernemer Rodney van der Burgt de veelbesproken winkel overneemt van Gerrit van Noort. Op de Facebook-pagina van Albert Heijn Berghem wordt duidelijk dat de winkel nog niet open is. ‘Wij kunnen niet wachten om u weer naar de producten te begeleiden, het brood voor u te snijden en u te begroeten in onze winkel. Binnen enkele weken gaat de vlag omhoog, zijn de schappen gevuld en de lichten weer aan’, meldt het winkelteam.

Gall&Gall en Etos

Ook wordt duidelijk dat Van der Burgt de Gall&Gall en Etos (pal naast de supermarkt) overneemt. ‘Alles blijft dan ook onder één dak: Gall&Gall, Etos, PostNL, etc. Samen met onze nieuwe ondernemer Rodney van der Burgt en zijn partner Tanja, staan wij te popelen om u weer van dienst te kunnen zijn’, zo wordt vermeld.

Ondernemer in Grave

De supermarkt in de Brabantse plaats werd tot afgelopen vrijdag aangestuurd door Gerrit van Noort. Van Noort is al lange tijd in conflict met Albert Heijn, waardoor de leveringen zijn gestopt. De schappen zijn al wekenlang zo goed als leeg als gevolg van de maatregel van de marktleider. Vrijdag 25 januari was de dag dat het huurcontract van Van Noort afliep. Van der Burgt bestiert momenteel een Albert Heijn in Grave. Hij begon in Grave als ondernemer met een C1000-winkel. Na de overname door Jumbo werd de supermarkt een Albert Heijn. De ondernemer moet straks in Berghem opboksen tegen twee vestigingen van Jumbo.

Provincierapport

Reageer op dit artikel