nieuws

Jumbo werft medewerkers Foodmarkt Tilburg

Formules 2089

Jumbo werft medewerkers Foodmarkt Tilburg
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn. Foto: Jumbo

TILBURG – Jumbo houdt vandaag, donderdag 8 november, een selectiedag om zo medewerkers voor de 21 november te openen Foodmarkt in Tilburg te werven.

Jumbo houdt de dag waar belangstellenden met de Foodmarkt-formule kunnen kennismaken vandaag, donderdag 8 november. Op die wijze worden medewerkers gezocht voor onder meer ‘de wereldkeukens’ en het Foodcafé, meldt website Tilburg.com. Jumbo laat daarnaast in een persbericht weten dat de nieuwe Foodmarkt op 21 november opent.

Drie rondes

Belangstellenden worden in drie rondes ontvangen, die elk ongeveer één uur duren. De rondes beginnen om 15.00, 17.30 en 19.00 uur. Bezoekers krijgen informatie over het concept van de Jumbo Foodmarkt. Daarnaast hebben ze een gesprek met een manager. De dag wordt overigens niet bij de Foodmarkt op het bedrijventerrein zelf gehouden, maar bij de Jumbo Academy aan de Broekhovenseweg. Jumbo hield eerder ook al acties om medewerkers voor de winkel te werven. Op 23 en 24 oktober stond er een speciale kiosk naast de bouwplaats op het bedrijventerrein Stappegoor waar de Foodmarkt straks is gevestigd.

Bouw vordert

De bouw van de zesde Jumbo Foodmarkt vordert gestaag. De gevels zijn inmiddels van hun signing voorzien. De winkel krijgt een oppervlakte van 3000 vierkante meter en combineert ‘het beste van Jumbo en La Place voor een totaalbeleving op het gebied van food’, aldus Jumbo in een persbericht. Zo worden er in de wereldkeukens tal van internationale gerechten bereid.

Honderden nieuwe producten

De Foodmarkt krijgt volgens Jumbo bovendien een van de grootste groenteafdelingen van Nederland. Voor de dagelijkse boodschappen is er een uitgebreid foodassortiment met meer dan 20.000 producten, waaronder honderden nieuwe. Verder wordt er vers La Place-brood uit eigen bakkerij verkocht en worden diverse streekproducten in assortiment genomen. Daaronder Pas vleeswarenspecialiteiten, Schrobbelèr kruidenbitter en La Trappe trappistenbier. Tevens is er een uitgebreid assortiment aan vegan producten. Bovendien zijn er elke dag koks en foodspecialisten aanwezig die in de diverse keukens verschillende gerechten bereiden. Van handgemaakte sushi, versgebakken fish ‘n chips tot La Place-gerechten als belegde broodjes, Italiaanse pizza’s en geroosterde oerhammetjes. Klanten kunnen de versbereide gerechten meenemen of ter plaatse opeten in het sfeervolle Foodcafé met 165 zitplaatsen.

‘Echte foodexperience’

De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt derhalve volgens Jumbo het allerbeste op het gebied van boodschappen doen en lekker eten. Colette Cloosterman-van Eerd, cco van Jumbo Supermarkten: ‘Jumbo Foodmarkt Tilburg biedt een echte foodexperience waar het mooiste van Jumbo én La Place samen komt. We spelen met Jumbo Foodmarkt in op het gemak dat klanten zoeken en willen ze continu blijven verrassen. We hebben goed geluisterd naar de klanten van onze Foodmarkten in Veghel, Amsterdam, Breda, Groningen en Utrecht. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden ontzettend gewaardeerd. Deze ervaring op het gebied van lekker eten en boodschappen doen, gaan we nu ook in Tilburg bieden. We zijn erg trots op onze zesde Foodmarkt en zetten ons voor 100 procent in om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen.’

Opening Foodmarkt

Jumbo Foodmarkt Tilburg opent haar deuren op woensdag 21 november 2018 om 9.00 uur. Team Jumbo wielrenner Timo Roosen zal de winkel samen met de medewerkers openen. De eerste 300 klanten krijgen een gratis bos bloemen cadeau. Tijdens de opening zijn er diverse proeverijen, kookdemonstaties en workshops, begeleid door koks en versspecialisten van Jumbo Foodmarkt. Bovendien krijgen klanten van woensdag 21 november tot en met zondag 25 november bij besteding vanaf €25 een gratis chocoladetaart.

Reageer op dit artikel