nieuws

Beste Dekamarkt staat in Apeldoorn

Formules 1376

Beste Dekamarkt staat in Apeldoorn
Foto: Dekamarkt

UITGEEST – De World of Food-vestiging van Dekamarkt aan de Vlijtseweg in Apeldoorn is uitgeroepen tot Dekamarkt van het Jaar.

Dat meldt de onderneming in een persbericht. De prijs werd afgelopen zaterdag tijdens een feestelijke bijeenkomst in Studio A9 in Uitgeest bekendgemaakt. De winnende supermarkt is de uitkomst van een winkelwedstrijd die sinds april liep en waarbij in eerste instantie alle vestigingen van de formule meededen. Vanuit de halve finales, waarbij individuele winkels het tegen elkaar opnamen, haalden uiteindelijk zestien vestigingen van Dekamarkt de finale.

Ook andere supermarkten in de prijzen

Daarbij werden nog meer prijzen uitgereikt. Dekamarkt Westzaan won in de categorie buurtsuper, Dekamarkt Haarlem Meester Cornelisstraat behaalde de eerste plaats in de categorie supermarkt en Dekamarkt Apeldoorn Ordenplein was de sterkste in de categorie grote supermarkten. Dekamarkt Apeldoorn Vlijtseweg  ging er vandoor met de titel beste World of Food en won met de hoogste score op de jurydag tevens de titel ‘Beste DekaMarkt van het jaar’. Directeur Pieter Rozendaal reikte de prijs uit aan supermarktmanager Robin Tellegen van de winnende winkel in Apeldoorn.

Manager winnende winkel is supertrots

Tellegen was enorm blij met de winst: ‘Aandacht voor onze klant en voor de kwaliteit van onze producten staat centraal bij World of Food. We willen dat onze klant een topbeleving heeft als hij in de winkel is. Hoe geweldig is het dan als dit resultaat onderstreept wordt met deze titel. Ik ben supertrots op mijn team, want dit was echt een teamprestatie. We hebben hier maandenlang voor gewerkt en niet voor niks.’

Lees ook: Dekamarkt opent zesde World of Food

 

Reageer op dit artikel