nieuws

Focus AH To Go op high-traffic-locaties

Formules 3128

Focus AH To Go op high-traffic-locaties

ZAANDAM – Albert Heijn richt zich met de To Go-formule alleen nog op plekken die het bedrijf beschouwt als echte high-traffic-locaties.

Dat laat Albert Heijn weten naar aanleiding van de aangekondigde sluiting van de AH To Go aan de Visstraat in Den Bosch.

Tussen station en centrum

Volgens woordvoerder Anoesjka Aspeslagh was die bewuste vestiging, langs een looproute tussen station en centrum, eigenlijk nog de enige op een dergelijke plek. Voorheen had AH To Go op meer plekken in het land vestiging in binnensteden, waaronder Arnhem.

Niet op echte high-traffic-locatie

Volgens Aspeslagh was de Bossche winkel niet gesitueerd op een echte high-traffic-locatie, zoals bij de meeste To Go-vestigingen wel het geval is. ‘Je ziet dat het op die locaties ook heel goed gaat en dat we uitbreiden, zoals met een tweede vestiging in het AMC. High traffic locaties werken het beste voor de AH To Go-formule dus daar richten we ons ook op.’

Niet naar verwachting

AH gaf al eerder aan dat de Bossche To Go al sinds de opening in 2009 niet naar verwachting draaide. De komst van buurman Jumbo City was niet bepalend voor de sluiting. Aspeslagh: ‘Dat de winkel zo lang open is geweest, heeft te maken met afspraken met de eigenaar van de locatie.’

Reageer op dit artikel