nieuws

Picnic naar Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen

Formules 3941

Picnic naar Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen

GOUDA – Picnic breidt uit naar Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. Vanaf vandaag kunnen toekomstige klanten de app downloaden en zich inschrijven.

Over ongeveer anderhalve maand rijden de elektrische wagentjes voor het eerst uit om de boodschappen gratis aan huis te bezorgen.

Eerste steden vanuit nieuw dc

Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen zijn de eerste steden die vanuit het nieuwe distributiecentrum in Diemen worden beleverd.

Onderdeel landelijke uitrol

De websuper gaat op de hub (overslagpunt) aan de Zwolleweg op de Goudse Poort van start met 10 bezorgwagentjes en 30 bezorgers. Over een jaar moet dit gegroeid zijn naar 20 bezorgwagentjes en 60 bezorgers. De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat eerder al van start ging in steden als Amersfoort, Utrecht, Vlaardingen, Leiden, Delft, Schiedam, Rotterdam en Den Haag.

Als runner aan de slag

‘Door eerdere lanceringen weten we inmiddels dat er veel belangstelling is in steden waar we starten’, aldus mede-oprichter van Picnic Michiel Muller. ‘Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn.’ Picnic is inmiddels begonnen met het werven van personeel in Gouda. Geïnteresseerden die als runner aan de slag willen gaan, kunnen zich nog aanmelden via www.picnic.nl/runner.

Zie ook: Picnic voorlopig niet naar Apeldoorn

Reageer op dit artikel