nieuws

AH, Plus en Jan Linders onthullen ook kerstcommercial

Formules 2187

AH, Plus en Jan Linders onthullen ook kerstcommercial

DOETINCHEM – AH, Plus en Jan Linders hebben hun kerstcommercial ook onthuld. Ze mikken alledrie op saamhorigheid en familiebanden.

De commercials zullen in de kerstperiode veelvuldig langskomen. AH heeft het thema van een nieuwe liefde (en nieuwe familiebanden) voor een man op leeftijd. Plus gaat in de commercial in op ‘Goed eten, is samen eten’ en snijdt de problematiek aan van samengestelde gezinnen en echtscheiding. Jan Linders laat in de commercial de verbindende rol van de keten als supermarkt zien. Ook spelen de versproducten uit het zuiden én de recepten uit het kerstmagazine een glansrol in de productie.  Jumbo lanceerde deze week ook zijn kerstcampagne.

Zie hier de commercial van Plus:

En hier de commercial van Albert Heijn:

En hier de commercial van Jan Linders:

 

Reageer op dit artikel