nieuws

Start Picnic in Zoetermeer vertraagd

Formules 1782

Start Picnic in Zoetermeer vertraagd

ZOETERMEER – De start van websupermarkt Picnic in Zoetermeer laat nog even op zich wachten. De benodigde bezorgwagens zijn nog niet allemaal binnen.

Dat meldt de regionale editie van AD in de regio. Picnic maakte halverwege juni van dit jaar bekend dat het bedrijf begin augustus ook actief zou gaan worden in Zoetermeer. Die doelstelling heeft het bedrijf echter niet gehaald omdat er niet voldoende bezorgwagens beschikbaar zijn. Deze worden echter volgens het bedrijf begin volgende maand geleverd zodat de dienst dan wel van start kan gaan.

Inmiddels al vierduizend klanten

Volgens Picnic is er wel veel animo voor de websupermarkt in Zoetermeer. Er zouden zich inmiddels al vierduizend klanten hebben aangemeld. De uitbreiding naar ‘Sweet Lake City’ maakt deel uit van de expansie van Jumbo in Den Haag en omgeving. Uiteindelijke doelstelling is landelijke uitrol van het concept. Eerder werden Den Haag, Voorschoten, Delft en Rijswijk al toegevoegd aan het netwerk van de jonge onderneming.

Op termijn tweeduizend wagentjes op de weg

Halverwege maart werd bekend dat Picnic een stevige financiële injectie heeft ontvangen om verdere uitbouw van het netwerk mogelijk te maken. Picnic wil in de komende drie tot vijf jaar in het hele land actief worden.  Er moeten vijf distributiecentra komen, en zo’n 70 hubs. Op termijn rijden er tweeduizend Picnic-autootjes door het land. De betreffende wagentjes zijn speciaal voor Picnic ontwikkeld.

Reageer op dit artikel