nieuws

Jumbo voegt twee winkels toe aan SvhJ

Formules 4331

Jumbo voegt twee winkels toe aan SvhJ

VEGHEL – De Jumbo-winkels van ondernemers Niek en Tijn Leussink in Aalten en Haaksbergen zijn toegevoegd aan het deelnemersveld van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing.

Het gaat om de Jumbo aan de Admiraal de Ruyterstraat 10 in Aalten en de vestiging aan de Stationsstraat 12 in Haaksbergen. Jumbo heeft nu 25 winkels die meedoen in de race om de titel beste supermarkt van Nederland. De formule in Veghel heeft zodoende evenveel supermarkten in de competitie als Albert Heijn en Plus.

Meer filialen dan winkels van zelfstandigen

In totaal doen er nu 116 supermarkten, verdeeld over tien formules, mee aan de wedstrijd. In de 21-ste editie van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing zijn meer filialen (64) dan winkels van zelfstandige ondernemers (52) afgevaardigd. Ook de winnaar van de vorige verkiezing, Albert Heijn Vleuterweide, is er weer bij.

Bierafdeling in samenwerking met Grolsch

De Jumbo-winkel in Haaksbergen doet binnenkort de deuren op slot voor een verbouwing. De supermarkt van Niek en Tijn Leussink sluit op 16 augustus de deuren en gaat op 30 augustus weer open. Vanaf dat moment heeft de supermarkt de beschikking over 330 vierkante meter extra, een nieuwe bierafdeling die is samengesteld in samenwerking met Grolsch en een verseiland waar ook plaats is voor kant-en-klare maaltijden.

De complete lijst met deelnemers aan de SvhJ >>>

Reageer op dit artikel