nieuws

19e AH voor franchiser Bun

Formules 1320

19e AH voor franchiser Bun

ALMERE – Multifranchiser Jan Bun heeft zijn 19e AH-supermarkt binnen.

De ondernemer uit Almere neemt met ingang van 4 september 2017 de AH-supermarkt van voormalig C1000-ondernemer Jos van Mierlo in Kampen over.

Openingstijden

Bun voert na de officiële overdracht direct een paar wijzigingen door. Zo wil hij de openingstijden verruimen. De winkel zal vanaf de overnamedatum van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 22.00 uur zijn geopend. Bovendien wil de multi-franchiser op zondag open, maar het is de vraag of hij daarvoor toestemming van de gemeente krijgt.

5 in Amsterdam; 5 in Almere

Het grootste deel van de AH-supermarkten van Bun is gevestigd in Amsterdam en Almere. In beide plaatsen exploiteert hij samen met zijn zus 5 AH’s. Daarnaast heeft hij AH’s in Emmeloord (2), Enkhuizen, Goirle, Hoofddorp, Leiderdorp, Lelystad en Veendam.

Mogelijk derde AH in Kampen

AH heeft op dit moment twee vestigingen in Kampen. Behalve de vestiging van Van Mierlo heeft de marktleider een filiaal aan de Meeuwenweg in de voormalige Hanzestad. Beide winkels zijn met 1500 m2 ongeveer even groot. Mogelijk komt er nog een derde AH bij in Kampen. Die moet dan komen nabij het Hanzestation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel