nieuws

Hoogvliet druk bezig met grote supermarkten

Formules 13362

Hoogvliet druk bezig met grote supermarkten
De winkel in Scheveningen die eind augustus wordt geopend.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet opent dit jaar nog twee grote supermarkten. Ook in 2018 opent de formule een aantal grote vestigingen.

Zo komt in het Stadshart van Zoetermeer een winkel te staan van ruim 2.600 vierkante meter. Die winkel wordt op 29 juni geopend. Onder de supermarkt ligt een parkeergarage met een capaciteit van 180 parkeerplaatsen, via een tapis roulant direct verbonden met de supermarkt.

Winkels in Scheveningen en Leiden

Eind augustus wordt een nieuwe supermarkt van 1.700 m2 geopend in het centrum van Scheveningen. Onder de supermarkt is een parkeergarage met 80 parkeerplaatsen en op de supermarkt worden 66 zorgappartementen gebouwd. Eerder dit jaar, februari 2017, heeft Hoogvliet een nieuwe supermarkt van 2.100 m2 geopend op het Kooiplein in Leiden.

Nieuwe vestigingen in 2018

Dit jaar wordt nog gestart met de bouw van een supermarkt van 2.900 m2 in het centrum van Veenendaal, een vestiging van ruim 2.000 m2 in het centrum van Zeist, een filiaal van 2.700 m2 in Woudenberg en een supermarkt van 1650 m2 in Mijdrecht. Deze vier projecten worden naar verwachting in 2018 opgeleverd.

Vergunningen voor Hazerswoude-Rijndijk en Arnhem

Daarnaast worden in 2017 nog twee omgevingsvergunningen verwacht voor de bouw van supermarkten in Hazerswoude-Rijndijk en Arnhem. ‘Ook voor 2019 en volgende jaren wordt gewerkt aan concrete projecten en zal de groei aanhouden’ meldt Hoogvliet. De projecten zijn geïnitieerd door Hoogvliet Beheer en worden voor een deel zelfstandig ontwikkeld en gerealiseerd. Een aantal komt tot stand door samenwerkingsverbanden met verschillende marktpartijen.

Reageer op dit artikel