nieuws

Coop investeert in Coop Vandaag

Formules 2979

Coop investeert in Coop Vandaag
Coop Vandaag. Foto: Roel Dijkstra

VELP – Coop is op zoek naar een retailmanager horeca voor de formule Coop Vandaag. Daarmee versterkt de formule haar horeca-ambitie.

In de vacature zegt Coop een kandidaat te zoeken die ‘in verband met groei, ontwikkeling en verbetering van de formule Coop Vandaag’  de omzet en het rendement van de Coop Vandaag Keukens kan verbeteren. De kandidaat is ook mede-verantwoordelijk voor ‘het positioneren van Coop Vandaag als winkel voor de dagelijkse maaltijd’.

Kandidaat moet sparringpartner zijn

De kandidaat moet gevraagd en ongevraagd het categorymanagement en formulemanagement adviseren over ontwikkelingen binnen Food(service) in het algemeen en voor de Coop Vandaag Keukens in het bijzonder.

Geen informatie over uitrol Coop Vandaag

Coop Vandaag telt op dit moment twee vestigingspunten in Rotterdam. De formule geeft desgevraagd geen details over de uitrol van de Coop Vandaagformule.

 

Reageer op dit artikel