nieuws

Albert Heijn geeft lokale topslagers podium

Formules 4034

Albert Heijn geeft lokale topslagers podium

ZAANDAM – In winkels van AH in Limburg, Brabant en Zeeland zijn vanaf vandaag de meest populaire vleeswaren van topslagers uit de regio te vinden onder het label ‘Streeckgenoten’.

Later dit jaar volgen ook andere regio’s laat de marktleider in een persbericht weten. In oktober wordt ‘Streeckgenoten’ landelijk uitgerold.

Ambachtelijke kwaliteit in het schap

Bij Albert Heijn is het assortiment vleeswaren in Limburg, Brabant en Zeeland verrijkt met ambachtelijke vleeswaren van de beste slagers uit de regio. ‘Stuk voor stuk producten met een jarenlange historie, en gemaakt volgens traditioneel familierecept. Ze zijn herkenbaar aan het nieuwe label Streeckgenoten’, aldus AH.

Recept al 50 jaar

Brabantse klanten kunnen kennismaken met Woenselse Berliner van slager Theo Beerens uit Eindhoven. Keurslager Rob van Velzen uit Zeeland geeft met gefilterd Oosterscheldewater een nieuwe smaak aan de Zeeuwse boerenham. Zijn ‘Scheldelander’ is bij Albert Heijn winkels in Zeeland verkrijgbaar. Jack Keulen in Hulsberg verkoopt zijn specialiteit ‘Limburgs gebakken pastei’ in de supermarkt. Zijn familieslagerij maakt dit recept al 50 jaar op dezelfde unieke manier.

Online voor iedereen beschikbaar

Vanaf vandaag zijn de eerste regionale vleeswaren verkrijgbaar in Limburg, Brabant en Zeeland. In oktober wordt ‘Streeckgenoten’ landelijk uitgerold. Online zijn de producten voor iedereen in Nederland verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel