nieuws

Opening Spar University Nijmegen uitgesteld

Formules 2273

Opening Spar University Nijmegen uitgesteld

NIJMEGEN – De opening van de zevende Spar University is uitgesteld. De winkel in Nijmegen zou maandag 3 april haar deuren openen maar deze datum wordt niet gehaald.

Dat meldt DenkDifferent, het bedrijf van ondernemers Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje, in een persbericht. ‘1 april-grap van Spar University? Nee! We gaan NIET open op maandag 3 april en NEE het is geen studentengrap!’, staat in het bericht.

Nog geen nieuwe openingsdatum

Een nieuwe datum voor de opening van Spar University Nijmegen wordt niet gegeven. ‘Wij zijn druk bezig om alles te regelen voor een spoedige en spetterende opening van onze nieuwste pilot store in Nijmegen’, is alles wat er in het bericht staat.

Eerste Spar University nieuwe stijl

Spar University Nijmegen wordt de eerste winkel van het ondernemersduo waarin de nieuwe huisstijl van de formule zichtbaar wordt. In januari meldde Binneveld dat er met die nieuwe stijl wordt gemikt op een betere verbinding tussen online en offline. Waar de Spar University-huisstijl bij de lancering van de formule hip en modern was, is dat anno 2017 niet langer het geval, zegt Binneveld. ‘Onze primaire doelgroep – studenten – is veranderd. De stijl is minimalistischer geworden. Dat willen we in de winkels tot uiting laten komen.’ Wat er precies gaat veranderen, liet Binneveld destijds nog in het midden.

Geen alcohol en tabak bij Spar University Nijmegen

Wat de Nijmeegse universiteitssuper op het terrein van de Radboud Universiteit sowieso bijzonder maakt, is dat er straks geen alcohol en tabak te koop zijn op verzoek van de Radboud Universiteit. Ook niet na 15.30 uur, wanneer in het Cultuurcafé de tap wel open gaat. Het Facilitair Bedrijf vreest dat een alcoholverbod niet te handhaven valt. Erwin Binneveld, uitbater van Spar University, kan het begrijpen. ‘Maar alcoholvrij bier gaan we wel verkopen,’ liet hij eerder in De Gelderlander weten.

Reageer op dit artikel