nieuws

Jumbo strikt Verstappen voor racedagen in mei

Formules 5651

Jumbo strikt Verstappen voor racedagen in mei

ZANDVOORT – Max Verstappen doet weer mee aan de Jumbo Familie Racedagen.

Op 20 en 21 mei biedt Jumbo haar klanten weer de gelegenheid om Max Verstappen van dichtbij in actie te zien op Circuit Park Zandvoort. In vergelijking met vorig jaar is er aantal onderdelen aan het programma toegevoegd, waaronder verschillende raceseries, diverse stuntshows en ander entertainment.

Meer dan 100.000 bezoekers

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: ‘Vorig jaar hebben we met de Jumbo Familie Racedagen meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Een geweldig weekend voor jong en oud, dat door onze klanten enorm werd gewaardeerd. Ook dit jaar willen we onze klanten weer zo’n onvergetelijke ervaring bieden. We hopen weer veel dolenthousiaste fans in Zandvoort een stapje dichterbij de Formule 1-sport en natuurlijk Max Verstappen te brengen.’

Gratis tickets bij actieproducten

Net als vorig jaar kunnen klanten bij Jumbo voorafgaand aan het evenement gratis tickets verkrijgen bij aanschaf van een actieproduct. Meer informatie over het programma van de Jumbo Familie Racedagen en de tickets volgt binnenkort.

Demonstraties in bolide

Vorig jaar werd het event gehouden in het weekend van 4 en 5 juni. Verstappen gaf destijds demonstraties met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide op het circuit. Verder waren er optredens van The Voice of Holland-zangeres Maan, zanger Wolter Kroes en verschillende DJ’s.

Reageer op dit artikel