nieuws

Appie Today groeit in abonnees

Formules 1777

Appie Today groeit in abonnees

ZAANDAM – Het online televisiekanaal van Albert Heijn op YouTube heeft inmiddels zo’n 10.600 abonnees. Dat zijn er ongeveer 1600 meer dan bij de lancering twee weken geleden.

Appie Today werd twee weken geleden met veel bombarie door Albert Heijn gepresenteerd. Zo zat directeur Wouter Kolk bij de talkshow van Eva Jinek op NPO 1.

In een dag 190.000 keer bekeken

De filmpjes zelf worden overigens veel beter bekeken. Zo werd de achtste aflevering van de serie met de verstandelijk beperkte AH-medewerker Sjoerd in een dag tijd al 190.000 keer bekeken.

Meer dan honderdduizend weergaven

Ook verschillende andere filmpjes trokken meer dan honderdduizend weergaven, zoals de Superrhacks-aflevering over het bereiden van een tosti met behulp van een strijkijzer en het filmpje uit de serie Hoe zit dat met… over bespaarcoach Doortje die uitlegt hoe je goedkoper boodschappen kunt doen bij Albert Heijn.

Stelling van de dag

Minder views op YouTube zijn er voor de nieuwe serie met een gesprek over een stelling van de dag in  samenwerking met het AD. De eerste aflevering van Bakkie Today, over het per ongeluk delen van naaktfoto’s op mobiel, werd nog ruim veertienduizend keer bekeken, maar het tweede deel over de vraag of mannen meer in het huishouden moeten gaan doen, nog geen vijfhonderd keer.

Albert Heijn promoot de filmpjes via verschillende sociale kanalen.

Reageer op dit artikel