nieuws

Hoogvliet Ede is beste Hoogvliet

Formules 3335

Hoogvliet Ede is beste Hoogvliet

EDE – De Hoogvliet vestiging aan de Halte in Ede is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2016.

De directie van de regionale supermarktketen maakte de officiële winnaar van de interne winkelwedstrijd op woensdag 4 januari 2017 bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Juryrondes

Aan de bekendmaking gaat een jaar van juryrondes vooraf. ‘Deze jaarlijkse winkelwedstrijd leeft enorm bij de medewerkers van Hoogvliet. Zij zetten dan ook graag hun beste beentje voor om de klant zo prettig mogelijk te laten winkelen en daarbij een goede score te behalen voor de winkelwedstrijd’, aldus de formule in een begeleidend persbericht.

Interne en externe juryleden

Na diverse beoordelingsrondes door zowel interne als externe juryleden is de Hoogvliet-vestiging in Ede als grote winnaar van 2016 uit de bus gekomen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de wisselbeker, behorend bij de eerste prijs, vol trots in ontvangst genomen door bedrijfsleider Sander Hof en zijn team.

Reageer op dit artikel