nieuws

Spar opent Citystore in Kinkerbuurt

Formules 2020

Spar opent Citystore in Kinkerbuurt

AMSTERDAM – Spar heeft vandaag een Spar City-winkel geopend aan de Kinkerstraat in Amsterdam.

Het gaat om vestiging nummer 28 van deze formule en is daarmee de zesde city-winkel van Spar in de hoofdstad. De supermarkt wordt gerund door Carlo Janmaat (28). Janmaat begint hiermee voor het eerst aan het zelfstandig ondernemerschap. Hiervoor was hij werkzaam bij Jumbo en C1000.

Aanbod Spar gericht op passanten

Evenals bij alle andere city-winkels zal het aanbod grotendeels gericht zijn op passanten. Ook in de  Kinkerstraat ligt de nadruk binnen het assortiment op de komende acht uur. Zodoende met name veel verse gemaksproducten, producten voor directe consumptie (belegde broodjes, smoothies) en koffie met wat lekkers. Zoals in elke Spar City-winkel, zullen er in de Kinkerstraat speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.

Meer Citystores geopend

De afgelopen maanden werden al winkels van deze formule geopend in onder andere Eindhoven, Zutphen, Breda en Zwolle. Volgens Spar had de opening aanvankelijk nogal wat voeten in aarde. ‘Het verkrijgen van de benodigde vergunningen duurde langer dan gewenst, maar eindelijk is het zover, meldt Spar in een persbericht.

Reageer op dit artikel