nieuws

Ton van Veen (Jumbo) in rvc PSV

Formules 2828

Ton van Veen (Jumbo) in rvc PSV
Ton van Veen (links)

EINDHOVEN – Ton van Veen, financieel topman van Jumbo, neemt plaats in de raad van commissarissen van PSV.

Van Veen volgt Jan Hommen (73) op in de raad van commissarissen van de voetbalclub.  De voormalig (financieel) topman van onder meer Philips en KPMG heeft zich na vier jaar niet herkiesbaar gesteld. ‘We zijn erg blij dat we de opvolging van de door ons zeer gerespecteerde Jan Hommen op deze manier in kunnen vullen. Ton van Veen is een man die net als Jan Hommen onder andere een sterke financiële achtergrond heeft, die hij combineert met ondernemerschap’, zegt president-commissaris Jan Albers in een reactie.

Eer om bij PSV te beginnen

Van Veen zegt in een reactie op de website van de voetbalclub uit Eindhoven blij te zijn met de nieuwe stap. ‘PSV is een fantastische voetbalvereniging, waarbij topsport, innovatief ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid op het allerhoogste niveau samengaan. Het is voor mij een eer om als commissaris een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van deze topclub.’

Benoeming cfo Jumbo past binnen profiel PSV

De benoeming van de cfo van Jumbo past volgens PSV in het voornemen om het profiel van de RvC regionaal te verbreden. ‘De aanwezigheid van een sterke binding met Eindhoven en omgeving is evident. Dat zal altijd zo blijven. Daarnaast is het strategisch van belang om Brabant meer naar ons toe te trekken. Met Robert van der Wallen en Bert van der Els hebben we commissarissen met zakelijke roots in de regio Den Bosch. Ton van Veen zetelt met Jumbo in Veghel, waar naast Jumbo ook veel andere grote bedrijven resideren. We verbreden op deze manier letterlijk en figuurlijk ons netwerk’, zegt Albers.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel