nieuws

Jumbo ook volgend jaar sponsor Verstappen

Formules 3237

Jumbo ook volgend jaar sponsor Verstappen

VEGHEL – Frits van Eerd heeft gisteravond in het televisieprogramma RTL GP Magazine bevestigd dat Jumbo nog minimaal één jaar langer de sponsor van Max Verstappen zal zijn.

Van Eerd is volgens GrandPrixblog.nl erg trots op de samenwerking met Verstappen.

Merk Jumbo sterker maken

Hoewel Verstappen inmiddels de steun van Jumbo niet meer zo hard nodig heeft als in de beginjaren, wil Van Eerd de unieke samenwerking niet zomaar verloren laten gaan. ‘We willen als bedrijf talenten graag vooruit helpen. Ik denk dat Max aangekomen is op het hoogste niveau en de vraag is of de rol van Jumbo niet is uitgespeeld. Kan ik het merk Jumbo sterker maken door met Max nog verder mee te gaan, of is het eigenlijk zo dat het merk ‘Max’ groter en sterker is geworden dan het Jumbo-merk? Ik denk het wel, maar de oorsprong is zo uniek. En ik heb toch besloten dat we nog een jaar doorgaan met Max. We komen op een iets betere plek op de helm te staan, en we gaan er in 2017 opnieuw een geweldig mooi seizoen van maken en hopen dat Max vele malen op het podium mag staan’, aldus Van Eerd in het programma RTL GP Magazine.

Kans op wereldtitel

De directeur van Jumbo denkt dat Verstappen volgend jaar kans maakt op de wereldtitel. ‘Misschien wordt ‘ie wel wereldkampioen volgend jaar. Ik sluit het niet uit, want het gaat veel te goed. Als dat allemaal zo doorgaat zie ik het wel gebeuren.’

Verstappen blij met langere overeenkomst

Verstappen liet ook aan RTL GP Magazine weten dat hij erg blij is met langere overeenkomst met Jumbo. ‘Jumbo was mijn eerste sponsor in de Formule 3, en van daaruit zijn ze eigenlijk altijd erbij gebleven. Dat is natuurlijk wel heel bijzonder. Eerst Formule 3, de moeilijke momenten ook meegemaakt en vervolgens Formule 1. Eerst bij Toro Rosso en vervolgens naar het topteam van Red Bull. Dat hebben we allemaal samen gerealiseerd. Dat is wel heel bijzonder natuurlijk. Frits is ook heel erg enthousiast over het racen en dat is natuurlijk wel supermooi.’

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste supermarktnieuws?

Schrijf u nu in voor de Distrifood nieuwsbrief en ontvang drie keer per week het supermarktnieuws, fotoreportages en achtergronden in uw mailbox:

Reageer op dit artikel