nieuws

Dirk lanceert een eigen cadeaukaart

Formules 4505

Dirk lanceert een eigen cadeaukaart
Dirk cadeaukaart

VELSEN-NOORD – Dirk van den Broek heeft een eigen cadeaukaart gelanceerd waarvan het tegoed in de filialen van de keten moet worden besteed.

‘De Dirk cadeaukaart, ’t perfecte cadeau voor elke gelegenheid’, luidt de pay-off waarmee Dirk de kaart op zijn website promoot. Het betreft een zogenaamde debetkaart, waarop een bedrag staat dat alleen in de supermarkten van de Dirk is te besteden. De waarde kan zelf worden bepaald, vanaf €5 tot een maximum van €150. De kaart kan bovendien op ieder moment weer worden opgewaardeerd. De cadeaukaart is  enkel te verkrijgen bij de filialen van Dirk.

Dirk lanceert kaart met Facebook-actie

De formule lanceerde de cadeaukaart afgelopen vrijdag met de Facebookactie ‘Wie gun jij de allereerste Dirk cadeaukaart?  Dirk introduceert de unieke Dirk cadeaukaart! Om dit te vieren verloten we de eerste Dirk cadeaukaart t.w.v. 150 euro! Vertel ons jouw mooiste, leukste of liefste verhaal wie een Dirk cadeaukaart verdient en maak kans!’. Maar liefst 842 mensen reageerden en nomineerden iemand. De  oproep op Facebook werd bovendien meer dan 600 keer geliked en ruim 120 keer gedeeld. Dirk maakt de winnaar vandaag, maandag 31 oktober bekend.

Dirk cadeaukaart_facebook

Standaard kaart gratis

De standaard cadeaukaart is gratis. Ze zijn te verkrijgen bij de servicebalies van de filialen. Voor €1,99 is echter een gepersonaliseerde kaart te koop. Die kaart is zelf online te ontwerpen via een speciale webpagina op de site van de formule. De gepersonaliseerde kaart wordt bij een filiaal naar keuze afgeleverd. Daar kan  bij afhalen een saldo op de kaart worden gezet.

Cadeaukaart als cadeautje

De keten mikt met de kaart op de cadeaumarkt. Meer informatie is op een webpagina voor zakelijke klanten te lezen. Er zijn verschillende cadeauverpakkingen te koop om de kaart te verpakken. Daarbij is te kiezen uit vier enveloppen en twee doosjes. Bij de doosjes is het mogelijk een extra aardigheidje te verpakken. De enveloppen kosten € 0.50, de kleine doos € 0.59 en de grote doos €0.99. De keten mikt met de kaarten uitdrukkelijk ook op de zakelijke markt. ‘De Dirk cadeaukaart kan een eigentijdse vervanger zijn van het bekende kerstpakket, maar kan ook voor andere gelegenheden een prima alternatief zijn. Dirk denkt graag met u mee.’

Reageer op dit artikel