nieuws

Spar bezorgt gratis paprikachips met tuktuk

Formules 1561

Spar bezorgt gratis paprikachips met tuktuk

ARNHEM – De Spar City Stores in Arnhem gaan gratis paprikachips bezorgen van donderdag 15 tot en met zondag 18 september.

De gratis bezorgdienst geldt voor inwoners van Arnhem, die online kunnen bestellen via facebook.com/paprikachipsbezorgdienst.

Voorlopig alleen in Arnhem

‘Het is balen als tijdens je favoriete TV-serie of film blijkt dat er niets te snacken valt’, verklaart Susanne Kroon, commercieel directeur bij Spar. ‘Onze unieke paprikachipsbezorgdienst maakt het de klant nóg gemakkelijker. Na de bestelling online geplaatst te hebben komt de tuktuk voorrijden met maximaal 2 gratis zakken Spar paprikachips per adres. Voorlopig hebben we deze service alleen in Arnhem in genoemde periode.’

Tuktuk met gratis paprikachips

De actie geldt bij de Spar-vestigingen aan het Willemsplein en de Kleine Oord in Arnhem. Na een postcodecheck krijgt de besteller bericht of en zo ja wanneer de tuktuk kan worden verwacht. ‘We hebben voor Spar paprikachips gekozen omdat dit niet alleen ónze meest gekozen chips-soort is, maar ook omdat de chips bij een test van Telegraaf Vrouw in 2015 als winnaar uit de bus kwam’, aldus Kroon.

Selfie met bezorger

Het posten van een selfie samen met de bezorger, kan ook nog eens een boodschappenpakket van € 50,00 opleveren.

 

 

Reageer op dit artikel