nieuws

Picnic neemt Jumbo op de hak

Formules 9895

Picnic neemt Jumbo op de hak
Een screenshot uit de bewuste Picnic-commercial met een Max Verstappen-lookalike.

AMERSFOORT – Picnic neemt in een filmpje op youtube Jumbo op de hak. Een Max Verstappen look-a-like bezorgt de boodschappen in een Picnic wagentje in het als plagerig bedoelde spotje.

Jumbo is al sinds jaar en dag de persoonlijke sponsor van Max Verstappen. Om die reden neemt Picnic de formule op de hak met de nep-Max. In het filmpje loopt de acteur in Red Bull Formule 1-uniform demonstratief voorbij aan een Jumbo bezorgwagen. Ook is er een kleine hint naar een pitstop op het distributiecentrum van Picnic.

Filmpje is guerrilla-actie

Het filmpje onder het motto ‘soms doe je iets voor de lol’ moet gezien worden in het kader van een guerrilla-campagne van de formule om meer naamsbekendheid te krijgen. Het is in die strategie logisch om de nummer twee in de markt aan te vallen. Overigens is het filmpje nog niet veel gedeeld met 21 views tot nu toe.

Picnic komt Jumbo tegen

Picnic werkt gestaag aan de uitbreiding van zijn verzorgingsgebied. Vanuit Amersfoort is de dienst nu ook uitgebreid naar onder andere Utrecht en Almere. Apeldoorn staat op de rol. Jumbo is ook heel actief in het uitrollen van een landelijke bezorgservice. De formule verwacht eind dit jaar op 100 verzorgingsgebieden te zitten. Beide formules komen elkaar dus vaker tegen.

Klik hier voor het filmpje:

Reageer op dit artikel