nieuws

Deen brengt directie weer op sterkte

Formules 3391

Deen brengt directie weer op sterkte

HOORN – Deen heeft zijn directieteam weer op volle sterkte gebracht met de benoeming van een drietal adjunct-directeuren. Onder hen is Joost Deen, zoon van Fons Deen.

Behalve Joost Deen, die adjunct-directeur operations wordt, zijn ook Marcel van de Kerhof (adjunct-directeur category management) en Gertjan Metselaar (adjunct-directeur financiën, CFO) per 1 oktober benoemd.

Al jaren werkzaam bij Deen

‘Al vele jaren zijn zij binnen Deen als MT-lid actief en hebben zij hun kwaliteiten in hun vakgebied waargemaakt, respectievelijk als manager operations, hoofd catagory management en financieel manager. Met deze benoemingen is het directieteam weer op volle sterkte en gaan wij vol vertrouwen de toekomst tegemoet’, laat algemeen directeur Leendert van Eck weten. Hij staat aan het hoofd van de directie die nu dus uit vier mensen bestaat.

Boudewijn vertrok in januari

Begin dit jaar maakte Deen bekend dat Boudewijn Deen vertrok uit de directie van het bedrijf. De neef van Fons Deen was 2 jaar actief in de directie, maar vertrok wegens een verschil van mening met de RvC over het te voeren beleid voor de langere termijn. Het supermarktbedrijf betreurde dat vertrek: ‘Onder zijn leiding hebben omzet en resultaat zich positief ontwikkeld ondanks uitdagende marktomstandigheden’, liet Deen destijds weten in een verklaring.

Reageer op dit artikel