nieuws

AH speelt met Pokémappie in op hype

Formules 6714

AH speelt met Pokémappie in op hype
Pokémappie

ZAANDAM – Albert Heijn speelt handig in op de Pokékon Go-hype die momenteel door Nederland waart. Met Pokémappie is te zien welke Pokémon er te vinden zijn bij AH-winkels.

‘De Pokémon Go-hype behoeft weinig introductie. De populaire app is ook Albert Heijn niet ontgaan, daar zijn ze tenslotte gek op spaar- en verzamelacties. Albert Heijn wil fans helpen zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen’, laat de formule weten in een persbericht.

Pokémappie helpt Pokémon-fans

‘In de hele wereld gaan fans als ware Pokémon-trainers op pad om unieke Pokémon te vinden. Ook in de Albert Heijn-winkels zijn de Pokémon al meerdere malen gespot. Albert Heijn wil Pokémon-fans graag helpen bij het vinden van unieke Pokémon in de winkels. Daarom omarmen ze de Pokémon-hype met Pokémappie.’

Hoe werkt het?

Met Pokémappie kunnen fans eenvoudig zien welke Pokémon er bij hun Albert Heijn-winkel zijn te vinden. Op de website kunnen ze ook makkelijk Pokémon toevoegen die ze zelf in of bij een Albert Heijn-winkel hebben gevonden. De website wordt gevuld met input van de gebruikers. Ook wordt er in elke Albert Heijn-winkel een collega benoemd tot ‘Pokémon Master’. Hij of zij kent alle ins & outs, en leidt alles in goede banen. Pokémappie is afgelopen weekend live gegaan.

Reageer op dit artikel