nieuws

Vierde overname Dirk in korte tijd

Formules 4325

Vierde overname Dirk in korte tijd

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Dirk neemt in Krimpen aan den IJssel een Jumbo over. Deze overname is de vierde in korte tijd.

Op dinsdag 12 juli opent Dirk van den Broek op het Raadhuisplein de deuren van de eerste winkel in Krimpen aan den IJssel. Dat meldt moederbedrijf Detailresult donderdag.

Nieuwe Maas
‘Dirk is in Rotterdam en omgeving al volop vertegenwoordigd en dus een bekende supermarkt. Inwoners van Krimpen aan den IJssel en omgeving, moeten nu altijd de Nieuwe Maas of de Hollandse IJssel over als ze naar Dirk willen’, verklaart formuledirecteur Marcel Huizing. ‘Met de komst van de nieuwe winkel is dat straks verleden tijd. Ik voorzie dat we behalve bestaande klanten ook veel nieuwe klanten gaan verwelkomen. Deze uitbreiding past dan ook prima bij onze doelstelling om flink te groeien in voor ons interessante regio’s.’

Vertrouwd
De medewerkers van de Jumbo krijgen allemaal een baan aangeboden bij Dirk. Woensdag is het personeel geïnformeerd over de overname. Op 1 juli is  de sleuteloverdracht. De opening gaat gepaard met diverse acties.

Coop
Dirk neemt de laatste tijd vaker winkels over van concurrenten.  In mei maakte de formule bekend de Coop in Raalte over te nemen. En in april meldde Detailresult dat ook een MCD in Dordrecht en een vestiging van Deen in Lisse worden overgenomen.

 

Reageer op dit artikel