nieuws

Emté 3.0: vijftien vestigingen eind 2016

Formules 3156

Emté 3.0: vijftien vestigingen eind 2016

VEGHEL – Sligro Food Group wil tegen het einde van het jaar vijftien Emté 3.0-vestigingen in het winkelbestand hebben.

Die wens spreekt de groothandel vandaag uit bij het bekendmaken van de cijfers over het eerste kwartaal van 2016. We starten met het ombouwprogramma en verwachten eind dit jaar vijftien vestigingen onder het nieuwe format te brengen’, zegt topman Koen Slippens in een persbericht.

Eindhoven
Slippens noemt de resultaten van de pilot-vestigingen onder de nieuwe formulegeneratie Emté 3.0 veelbelovend. 7 mei opent Sligro Food Group een 3.0-winkel op de locatie van de voormalige Versmarkt Van Heinde in ’s-Hertogenbosch. Tegen het einde van het tweede kwartaal wordt er in Eindhoven een nieuwe Emté geopend.

Eerste winkels
In februari opende de formule in Berlicum zijn derde 3.0-winkel. Uden en Dieren waren de eerste winkels die Emté ombouwde. Doel van Emté 3.0 is volgens Sligro Food Group om ‘de lekkerste supermarkt van Nederland’ neer te zetten.

Reageer op dit artikel