nieuws

Jan Brouwer commissaris bij Spar

Formules

Jan Brouwer commissaris bij Spar
Herbert Wiggerman

WAALWIJK – Jan Brouwer is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Spar Holding B.V.

De Plus-topman neemt de plaats in van Marcello Iacono, inmiddels cfo van Q-Park. De benoeming van Brouwer vond plaats op 22 maart op een algemene vergadering van aandeelhouders. Brouwer is voor benoeming voorgedragen door Plus Holding B.V., waarvan hijzelf ceo is. ‘Met Jan Brouwer krijgt Spar een zeer ervaren retailer in de raad van commissarissen’, zegt Spar in een reactie.

Loopbaan
Voor Brouwer ceo van Plus werd, heeft hij vier jaar gewerkt als topman van Laurus (Super de Boer) en 10 jaar als ceo bij Schuitema (C1000), waar hij totaal 25 jaar gewerkt heeft. Ook als commissaris heeft hij zijn sporen verdiend bij onder andere Schiphol Groep, Wehkamp, DA Groep, Hoogvliet en Albron.

Raad
Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Spar Holding is Saskia van Walsum. De rvc bestaat verder uit Kees Kiestra, Bart Koops en Andries Gies.

Reageer op dit artikel