nieuws

Jumbo heeft binnen jaar 150 PUP’s

Formules

Jumbo heeft binnen jaar 150 PUP’s
Distrifood

LEIDSCHENDAM – Jumbo opent dinsdag 17 november zijn 150ste Pick Up Point.

Deze is straks te vinden in de winkel aan de Duindoorn 43 in Leidschendam. ‘We zijn vereerd dat wij het 150ste Pick Up Point in onze winkel openen’, zegt Mohamed el Kadi, filiaalmanager van Jumbo Leidschendam, in een reactie. Op dezelfde dag opent Jumbo nog drie andere afhaalpunten in Nederland: in Westerbork, Hillegom en Hengelo.

Mijlpaal
De opening valt samen met het eenjarig bestaan van Jumbo.com. Roland van den Berg, directeur e-commerce van Jumbo Supermarkten, is vanzelfsprekend trots op de opening van het PUP in Leidschendam. ‘De opening in Leidschendam is wederom een mooie mijlpaal en laat zien dat we online hard groeien.’

Reageer op dit artikel