nieuws

Financieel directeur Iacono vertrekt bij Plus

Formules

Financieel directeur Iacono vertrekt bij Plus

UTRECHT – Marcello Iacono vertrekt op 1 oktober bij Plus.

De financieel directeur van de supermarktketen heeft, na vijf jaar voor Plus te hebben gewerkt, aangegeven toe te zijn aan een volgende stap in zijn carrière. Iacono wordt financieel directeur bij Q-Park, een internationale parkeerorganisatie gevestigd in Maastricht.

Brouwer
‘Wij zijn Marcello dankbaar voor zijn bijdrage aan de succesvolle groei van Plus en zijn inzet en betrokkenheid gedurende de afgelopen jaren. Wij wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe baan en het vervolg van zijn carrière’, zegt Plus-topman Jan Brouwer in een reactie op het besluit van Iacono.

Loopbaan
Iacono begon december 2010 bij Plus als directeur management services (Financiën & ICT) en was daarmee de opvolger van Jacques Straathof. Voor die tijd was hij onder meer actief als financieel directeur van Alliance Healthcare Nederland in Veghel, werkte hij als business unit controller voor Nutreco en had hij diverse functies bij Campina. Toen Jan Ferwerda in 2013 vertrok als topman bij Plus, heeft  Iacono de functie van algemeen directeur ad interim ingevuld. Januari 2014 kwam Brouwer aan het roer.

Reageer op dit artikel