nieuws

AH vergroot restaurant spaaractie

Formules

AH vergroot restaurant spaaractie

ZAANDAM – Albert Heijn start op 6 juli weer met de restaurant spaaractie.

Klanten kunnen zeven weken lang in alle AH-vestigingen in Nederland en België sparen voor een gratis driegangenmenu. De consument krijgt bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel. Bij tien zegels heeft men  een volle spaarkaart en recht op een gratis tweede driegangenmenu in één van de deelnemende restaurants. 1500 restaurants doen mee aan de actie.

Varianten
Het is de tweede keer dat de marktleider begint met dit initiatief. In 2014 waren nog niet alle AH-winkels (bijna 600) betrokken bij de actie. De spaarkaart kan tot 1 februari 2016 worden ingeleverd. De supermarktketen lanceert 31 verschillende varianten van de spaarkaart, ingedeeld op regio’s. Op de kaart staat informatie en tips over restaurants uit de omgeving. De kaart kan vanzelfsprekend door heel het land worden gebruikt.

Online
Vanaf maandag 29 juni staat alle informatie over de spaaractie op de website van Albert Heijn. Zaterdag wordt het initiatief ook aangekondigd in de Bonusfolder.

Reageer op dit artikel