nieuws

AH Schiphol eerste AH met scan & go

Formules

AH Schiphol eerste AH met scan & go
Albert Heijn

SCHIPHOL – De AH-supermarkt op Schiphol is de eerste AH-winkel die de beschikking heeft over scan & go.

De scan & go-manier van betalen wordt al gebruikt in vestigingen van AH to Go. De supermarkt gaat op woensdag 29 oktober open op Schiphol Plaza, het shopping center voor de paspoortcontrole. Tegelijkertijd opent daar ook een nieuwe Gall & Gall.

Openingstijden

De winkel heeft de langste openingstijden van alle Albert Heijn-winkels:  zeven dagen in de week, van 06.00 tot 24.00 uur. De Gall & Gall is ook zeven dagen in de week open, van 7.00 tot 22.00 uur. De Albert Heijn biedt volgens de marktleider ‘een compleet assortiment voor de dagelijkse boodschappen en alles voor ontbijt of lunch.’

Toeristen

Albert Heijn heeft ook gedacht aan toeristen. Voor die groep zijn er souvenirs en typisch Nederlandse producten verkrijgbaar. De winkel heeft ook de beschikking over het nieuwste sushi-concept van de marktleider.

Naast de winkel en de Gall & Gall heeft Albert Heijn ook een pick-uppoint op Schiphol.

Reageer op dit artikel