nieuws

C1000 stunt met ‘1 + 2 gratis

Formules

C1000 stunt met ‘1 + 2 gratis

AMERSFOORT – C1000 stunt met een weekactie waarbij geldt ‘1 + 2 gratis’. Het gaat om koelverse krieltjes en aardappelschijfjes onder eigen merk, waar de klant nu drie zakken van kan meenemen voor €0,99.

'Op de voorkant van onze weekfolder willen we altijd een heel diepe aanbieding hebben, om de klanten mee te verrassen. Nu is gekozen voor deze vorm, die past goed bij ons 'I love gratis'- thema', licht C1000-woordvoerder Rianne van Beek toe.

Eerste keer

Het is volgens haar de eerste keer dat C1000 zo op prijs communiceert. 'Wel hebben we eerder een aanbieding met dezelfde diepte gehad, met dezelfde producten, maar dan drie zakjes voor €1,00.'

Toekomst

Onduidelijk is of C1000 vaker met '3 halen = 1 betalen' komt. 'Dat zal de toekomst uitwijzen', aldus Van Beek, die niet wil zeggen of C1000 geld op de aardappeltjes moet toeleggen.

Plus met Mona

In onder meer het Verenigd Koninkrijk zetten supermarkten '1 + 2 gratis' veelvuldig in. In Nederland wordt deze promotie zelden gebruikt. Recent voorbeeld is Plus. Die keten bood zomer 2010 onder meer drie zakken verse broodjes of Mona-toetjes voor de prijs van één.

Reageer op dit artikel