nieuws

Onvrede onder dc-personeel Jumbo

Formules

Onvrede onder dc-personeel Jumbo

VEGHEL – Werknemers van het distributiecentrum van Jumbo in Veghel overhandigen donderdag 4 juni 300 handtekeningen aan de directie, om zo hun onvrede te uiten over de arbeidsomstandigheden.

Het personeel eist volgens FNV Bondgenoten meer respect van hun leidinggevenden en maatregelen voor een lagere werkdruk, meldt Logistiek.nl. De vakbond zegt dat vrijwel alle werknemers de petitie hebben ondertekend. 

Houding

‘Er is veel onvrede onder de werknemers in Veghel. Het gaat over praktische zaken, maar ook vooral over de houding van het management. De mentaliteit van de leidinggevenden stamt nog uit het jaar 1800, lijkt het wel’, aldus bestuurder Murak Sekercan van de vakbond. ‘De nadruk zou meer op coaching moeten liggen en leidinggevenden moeten meer respect en waardering voor hun werknemers tonen.’

Reageer op dit artikel