nieuws

Oosterhoff volgt Blom op bij FrieslandCampina

Fabrikanten 2653

Oosterhoff volgt Blom op bij FrieslandCampina

AMERSFOORT – Menno Oosterhoff is de nieuwe Directeur Sales & Shopper Marketing van FrieslandCampina. Hij volgt Edwin Blom op.

Edwin Blom heeft besloten zijn carrière buiten FrieslandCampina voort te zetten laat het zuivelconcern in een persbericht weten.

Vijftien jaar bij Procter & Gamble

Oosterhoff werkte de afgelopen vijftien jaar bij Procter & Gamble, als laatste in de functie van Managing Director P&G Prestige MEA, met als standplaats Dubai. Daarvoor heeft hij verschillende commerciële rollen vervuld in binnen- en buitenland.

Zeven jaar voor Grolsch

Na zeven jaar voor Grolsch te hebben gewerkt ging Blom in 2015 aan de slag voor FrieslandCampina. Blom begon bij Grolsch als directeur retail in juni 2008, waarna hij in februari 2011 werd benoemd tot directeur verkoop voor zowel de Grolsch retail als horeca-organisatie. Voordat Blom bij Grolsch in dienst trad, vervulde hij diverse marketing- en salesfuncties bij Beiersdorf en Pepsico.

 

Reageer op dit artikel