nieuws

Bolletje: witte kruidnoten bij 200.000 likes

Fabrikanten

Bolletje: witte kruidnoten bij 200.000 likes

ALMELO – Fabrikant Bolletje belooft zakken met alleen witte chocolade kruidnoten op de markt te brengen als er 200.000 likes komen op het verzoek hiertoe van Gerrieke Klooster en Eunice Uhlenbeek.

Zij vroegen via Facebook aan Bolletje of de fabrikant dit op de markt wil brengen, waarop het bedrijf reageerde dat dit kan. Enige voorwaarde: 200.000 mensen moeten het verzoek ondersteunen via Facebook.

Bijzonder
Bolletje-woordvoerder Sandor van Mil legt in Tubantia uit hoe bijzonder dit is, want de fabrikant is heel bewust nooit aan alleen wit begonnen. ‘De witte chocolade is het minst populair bij consumenten. Dat zie je ook terug in de schappen van de supermarkt. Er liggen altijd maar een paar soorten witte chocolade tussen de grote diversiteit aan melk- of pure chocolade. Maar als de consument er zo expliciet om gaat vragen, zijn wij niet zo arrogant dat te gaan negeren.’

133.000
Op dit moment (dinsdagmiddag 12.00) stond de teller op bijna 133.000 likers van de oproep. Ruim 5.300 mensen deelden de oproep van de wittekruidnootliefhebbers.

Reageer op dit artikel