nieuws

Spanning neemt toe bij finalisten SvhJ

Events 2473

Spanning neemt toe bij finalisten SvhJ
‘Toi, toi, toi van Mischa voor allemaal.’

BUNNIK – Aan de vooravond van de bekendmaking van de winnaar supermarkt van het jaar neemt de spanning toe. Finalisten en organisatie roeren zich op social media.

Er zijn nog 15 finalisten in de race voor de supermarkt van het jaar verkiezing. Zij strijden om de wisselbeker die al sinds de jaren 90 door het land trekt. De beker afficheert zich op social media met een contactadvertentie.

‘Toi, toi, toi van Mischa voor allemaal.’

Oud-winnaar meldt zich vanuit de tropen

Verder roert oudwinnaar Mischa Verzuu zich. Hij wordt morgenavond afgelost als winnaar van de verkiezing Supermarkt van het Jaar. Filiaalmanager Verzuu van AH Vleuterweide vertrok niet lang na de winst in 2016 naar de supermarkt van ondernemer Gerard van den Tweel op Curaçao. Maar hoewel hij 7500 kilometer van huis zit,  volgt hij de ontwikkelingen in Nederland nog op de voet en weet hij dus ook dat hij definitief afstand moet doen van de titel. Vanuit de West wenst hij via Distrifood alle kandidaten veel succes op de ongetwijfeld spannende avond vanavond in Bunnik. ‘Toi, toi, toi van Mischa voor allemaal.’

Alle finalisten op video

Distrifood heeft ondertussen in de loop van deze week alle finalisten middels video aan het publiek voorgesteld. Zij zeggen waarom zij menen te moeten winnen. Waarom zij het beste personeel hebben en waar de kracht van het assortiment ligt. Belangrijkste facebookpagina’s en websites om de verkiezing te volgen zijn de site van supermarkt van het jaar en de facebookpagina. Ook op de facebookpagina Distrifood ruimschoots aandacht voor de verkiezing.

Zie ookOverzichtspagina Supermarkt van het Jaar

Zie ook: Video van alle finalisten SvhJ 2018

 

Reageer op dit artikel