Mastersclass financieel succes voor food

Home | Programma | Sprekers | Locatie | Inschrijven 

Een succesvol manager in food moet ondernemen binnen strakke financiële kaders. De branche verandert, de eisen worden hoger, het financiële jasje zit immer krap, de speelruimte lijkt beperkt. Om inzicht te geven in het spel tussen geld én ondernemen, tussen budgetten en de praktijk, tussen droom en financiële werkelijkheid heeft Foodmagazine samen met Nyenrode een masterclass financieel management in food opgezet. 

Aan bod komen de veranderingen in de keten, succesvolle prijsstrategieën en de juiste brug tussen strategie en praktijk. Allemaal onderdelen gegeven door docenten van naam en faam. Ze laten u kennis maken met gefundeerde theorieën, geïllustreerd met praktijkvoorbeelden, cases en oefeningen.

Wat haalt u eruit?

U leert balanceren tussen financiën en ondernemen. U hoort hoe u zaken moet doen en kunt blijven doen, hoe u verder professionaliseert én u scherpt uw commerciële kennis aan.

Voor wie?

Managers, ondernemers bestuurders van retailers, leveranciers, foodservicebedrijven en andere organisaties uit de levensmiddelensector.

Bekijk het complete programma of Meld u nu aan!